Beställa Doxycyklin till bästa pris

doxyferm tabletter

Doxyferm är ett så kallat bredspektrumantibiotika och verkar mot alla typer av bakterier. Doxyferm är ett kommersiellt namn för Doxycyklin receptfritt i Sverige. Medicinen hämmar bakteriernas ämneromsättning, vilket bidrar till att bakterierna inte kan föröka sig. Flera bakterieinfektioner kan behandlas med Doxyferm som finns i kapselform. Det är en pålitlig kapsel som ger immunsystemet tid att bekämpa infektionen. Kapslarna kan attackera både bakterie- och parasitinfektioner.

Doxyferm starkt antibiotikum utan recept i Sverige

Läkemedlet tillhör den andra generationen av tetracykliner och det är en antibiotikasort som bekämpar bakterier i kroppen, däribland även dem som är resistenta mot konventionella tetracykliner.

Doxyferm är läkemedel som används för behandling av såväl sexuellt överförbara sjukdomar som ureaplasma urealyticum och urinvägsinfektioner. Därför används läkemedlet också för att behandla andra inflammatoriska sjukdomar som orsakas av en bakteriell infektion, såsom lunginflammation, bronkit, mot akne, bakteriella infektioner i ögonen, klamydia. Även borrelia kan behandlas med doxycyklin. Doxyferm kan också användas för att förhindra malaria. Ibland kan Doxyferm användas när man är allergisk mot vanligt penicillin.

Köpa online

Med 90 tabletter Doxyferm 100 mg kan du också spara på priset. Ca 49 EUR för 90 piller, motsvarande endast cirka 0.55 EUR per tablett.

Hur fungerar Doxyferm?

Antibiotikumet träder in i cellen och verkar mot de intracellulära patogenerna närvarande i cellen. Detta gör att ditt immunförsvar har mer tid att bekämpa infektion. Aktiv substansen Doxycyklin hämmar bland annat bakteriernas ämnesomsättning, vilket innebär att bakterierna inte kan föröka sig.

Dosering och korrekt användning av Doxycyklin

Finns i doserna 100 mg och 200 mg. Den rätta dosen medicin som är lämplig för en viss sjukdom ska alltid avgöras av en specialist. Vanligtvis när läkare rekommenderar att du tar Doxyferm 100 mg två gånger om dagen i sju dagar. Resultaten börjar den 2-3: e dagen.

Läkemedlet tas bäst i munnen på tom mage, minst 1 timme före eller 2 timmar efter en måltid. Ta piller med ett helt glas vatten (8 ounce / 240 ml) om inte annat anges. Om magbesvär uppstår kan det ta hjälp av mat och mjölk.

Om du saknar en dos, ta den så snart du kommer ihåg. Om det är nära tiden för nästa dos, hoppa över dosen och fortsätt ditt vanliga doseringsschema. Dubbel inte dosen för att komma ikapp.

Hur effektivt är Doxyferm?

Det används för att behandla olika infektioner, inklusive virussjukdomar. Doxyferm är en organisk, halvsyntetisk antibiotika från antibiotikagruppen tetracyklin med ett brett spektrum. Jämfört med annan populär tetracyklin antibiotika är preparatet väldigt absorberande från matsmältningssystemet och påverkar njurarna mindre.

Läkemedlet kan användas av de allra flesta patienter som inte har någon känd intolerans mot någon aktiv ingrediens eller någon annan komponent i läkemedlet.  En 100mg dos är en säker mängd för de flesta vuxna patienter, särskilt för fall av uretrit, klamydia trachomatis och ureaplasma urealyticum. Behandlingen hämmar tillväxten av sjukdomsalstrande bakterier, vilket hjälper immunsystemet att bekämpa infektionen.

Vad bör man överväga om man vill beställa Doxyferm receptfritt?

Kontra: njursjukdomar; leversjukdomar; systemisk lupus erythematosus, som påverkar många olika organ; myastenia gravis; som är allergisk till annan tetracyklin antibiotika, såsom tetracyklin eller minocyklin.

Varning för!

  • Preparatet kan göra dig mer känslig för solen.
  • Läkemedlet rekommenderas inte för användning under graviditet. Det kan skada ett ofödat barn.
  • Det verksamma ämnet omsätts snabbare i kroppen tillsammans med alkohol. Det kan göra att läkemedlet får sämre effekt.

Mage störningar, diarré, illamående eller kräkningar kan uppstå. Om någon av dessa effekter fortsätter eller förvärras, kontakta din läkare eller apotek omedelbart.

Beställa Doxycyklin till bästa pris
Scroll to top