Köp Clomid (Clomiphene) online i Sverige

Clomid 50 mg

Många kvinnor kämpar med infertilitet över hela världen. Clomid 50mg är ett val av läkemedel för behandling av infertilitet hos kvinnor. Det används vid behandling av polycystiskt äggstocksyndrom. Clomid ar en ovulatoriska stimulerande.

Clomid i Sverige är ett läkemedel som går att beställa online ges ut i tablettform för oralt intag. För att minska kostnaderna för behandling av infertilitet är det klokt att köpa Clomid receptfritt på nätet.

Köpa online

Om att köpa generisk Clomid

Fundera inte längre över att beställa läkemedlet på apoteket, där dess pris i regel är mycket högre än det pris på produkten som finns på vårt apotek online. Konsumenter från Sverige kan köpa Clomid utan recept online apotek. Att beställa och köpa helt receptfritt på internet har många fördelar:

  • Läkemedel utan recept till väldigt förmånliga priser;
  • generösa öppettider, det vill säga dygnet runt utan undantag;
  • inga långa köer som på apoteket i centrum.

Det är av största vikt att du som kund vet vad det är du faktiskt köper. Genom några enstaka klick kan du införskaffa de preparat som du önskar. Vi kan erbjuda priser som låter alla kunna beställa Clomid, oberoende av storlek på plånboken.

Användning av Clomid

Clomid (Clomiphene) är ett läkemedel som används för att korrigera vissa hormonella obalanser som kan uppstå hos kvinnor som lider av infertilitet. En möjlig orsak till minskningen av fertiliteten är bristen på ägglossning.

Äggstockarna är kvinnors reproduktionsorgan, som ansvarar för produktion av hormoner som östrogen och progesteron. Dessa hormoner verkar tillsammans genom att förbereda det kvinnliga reproduktionssystemet för graviditet. I allmänhet kan vi säga att östrogen utövar kvinnofunktioner som liknar testosteron hos män. Detta läkemedel rekommendera ofta för kvinnor med polycystiskt äggstockssyndrom, eller PCOS, vilket är ett syndrom som kan orsaka oregelbunden eller frånvarande ägglossning.

Ägglossning är processen att släppa ett obefruktat ägg från äggstocken varje månad, vanligtvis runt den 14: e dagen i en kvinnas menstruationscykel. Denna process kommer från en komplicerad serie hormonella förändringar som uppstår i början av hennes cykel. Detta ägg reser sedan ner i äggledaren där det kan eller inte kan befruktas av.

Detta läkemedel stimulerar regelbunden ägglossning och ökar sannolikheten för graviditet. Clomid har hjälpt många kvinnor att korrigera sin hormonella balans och bli mödrar , särskilt de som har låga nivåer av könshormoner och brister fertilitet.

Medan produktionen av Clomiphene strikt var avsedd att användas av kvinnor, kan dess användning utvidgas till män. Det har använts av både amatörer och professionella idrottare inom kroppsbyggande.

Hur fungerar Clomid?

Detta läkemedel tillhör den klass av läkemedel som kallas ägglossnings agenter. För att bättre förstå hur det fungerar måste du förstå vissa aspekter av kvinnlig fysiologi. Den honor sexuella hormonerna östrogen och progesteron är avgörande när det gäller fertilitet och graviditet , och låga nivåer av dessa hormoner är vanligtvis förknippas med infertilitet.

Produktionen av dessa hormoner styrs av hypofysen genom hormoner såsom follikelstimulerande hormon ( FSH ) och luteiniserande hormon ( LH ), vilket direkt påverkar äggstockarna att producera exakta mängder av östrogen och progesteron i rätt tid för den kvinnliga menstruation cykel .

Aktiv ingrediens Clomiphene verkar genom att kroppen tror att dina östrogenhalter är lägre än de är. Clomid pct (postcykelterapi) stimulerar produktionen av follikelstimulerande hormon i hypofysen.

Det ökar mängden 3 hormoner luteiniserande hormon, follikelstimulerande hormon och gonadotropinfrisättande hormon. Som ett resultat högre nivåer av FSH stimulerar äggstocken att producera en äggfollikel eller flera folliklar som kommer att utvecklas och frisläppas under ägglossningen. Höga halter av LH stimulerar ägglossningen.

Dosering och korrekt användning av Clomid

Det är viktigt att kvinnor som köper Clomid, vet den korrekta dosen samt administration. Svälj tabletten med lite vatten. Det spelar ingen roll om du gör det före eller efter måltid. Om menstruation inte inträffar, kan behandlingen med detta läkemedel startas när som helst.

Kvinnor bör administrera en Clomid 50 mg tablett dagligen, innan sömn under 5 dagar. Om ägglossning skulle uppstå är det ej nödvändigt att öka på doseringsmängden under följande behandlingscyklar.

Om ingen effekt har kommit efter första behandlingsrundan så ordineras en andra (inte tidigare än 30 dagar efter den första). Doseringsmängd är då 100 mg dagligen under fem dagar.

Entré för bodybuilders: Typiskt, de tävlande tar tabletter 1-2 (50-100 mg) per dag. Detta tillåter doseringen av läkemedlet att återställa produktionen av naturligt testosteron inom 3-5 veckor.

Hur effektivt är Clomid?

Clomiphene påverkar den kvinnliga sexuella fysiologi att göra det möjligt för kvinnor att njuta av upplevelsen av moderskap , om naturliga sätt att bli gravid inte har satts i samband med märkbara resultat.

För kvinnor som behandlas på rätt sätt med Clomid finns det många fördelar:

  • Det är en kostnadseffektiv behandling för infertilitet, särskilt jämfört med andra behandlingar som IVF.
    Detta läkemedel är en oral medicinering, vilket gör den mindre invasiv än andra behandlingar.
  • Det finns relativt få biverkningar och det är vanligtvis väl tolererat av kvinnor som tar det.
  • Det tolereras väl av de kvinnor som tar drogen och har en hög framgångsgrad.

Vad bör man överväga om man vill beställa Clomid receptfritt?

Var särskilt försiktig med läkemedel om du lider av ovarieinsufficiens, hög koncentration av triglycerider i blodet.

Varning för!

  • Om du glömmer en dos, ta den så snart du komme rihåg den och ta sedan nästa dos vid rätt tidpunkt. Ta inte 2 doser samtidigt.
  • Använd inte detta läkemedel om du redan är gravid.

Biverkningar: Ökad ovarievolym är den vanligaste, men det kan finnas huvudvärk, hetspeglar, bröstsmärta, livmoderblödning, visuella förändringar, illamående, viktökning, kräkningar och bukbehov, sömnighet, depression.

Köpa Clomid i Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top