Beställa Flukonazol på nätet

Diflucan

Diflucan innehållande flukonazol rekommenderas för behandling av candidiasis och kryptokock meningit. Nu har även behandling av svampinfektioner i hud, tinea corporis och tinea cruris godkänts. En kapsel som tas via munnen räcker. Symtomen lindras ofta redan under den första dagen, men läkemedlets effekt fortsätter under tre dagar.

Användning av Diflucan

Medicinen används främst vid svampinfektioner i huden och i underlivet hos kvinnor när behandling med läkemedel som man smörjer på huden eller läkemedel som man för in i slidan inte har hjälpt. Medicinen används även vid infektioner i slemhinnor, till exempel i munhålan, matstrupen och luftvägarna.

Köpa online

Diflucan online är en effektiv behandling mot svamp som tas i tablettform som en engångsdosering. Flukonazol, den aktiva substansen i Diflucan, är en azol förening som verkar fungistatiskt. Substansen ansamlas i stratum corneum och elimineras långsamt därifrån.

Diflucan kan också användas för att behandla följande jäst- och svampinfektioner:

  • candidiasis i munhålan, svalget, matstrupen;
  • generaliserade candidiasis ögon, buk, urinvägarna;
  • kryptokockmeningit kryptokockos;
  • candidiasis av könsorganen hos män;
  • svampinfektioner i huden, fötter, ljumske.

Symtom på jästsvampsinfektion är bl.a. klåda och sveda i slidan och i de yttre könsorganen. Långvarig användning eller användning av personer under 16 år eller över 50 år endast på läkarordination.

Med 120 tabletter Diflucan 100 mg kan du också spara på priset. Ca 132 EUR för 120 piller, motsvarande endast cirka 1.10 EUR per tablett.

Hur fungerar Diflucan?

Preparatet genom att hämma förmåga att producera ergosterol, vilket är en nyckelkomponent i svampcellens membran. Genom att hämma dess förmåga att producera detta ämne gör flukonazol cellerna sårbara och de dör således ut, vilket leder till att svampinfektionen försvinner. När du genomgår en behandling med Diflucan kan du vanligtvis se en synlig förändring inom 24 timmar från det tillfälle då du tagit första tabletten.

Dosering och korrekt användning av Flukonazol

Finns i doserna 50mg, 100mg, 150mg, 200mg och 400mg. Man kan ta läkemedlet med eller utan mat. Kapslarna bör sväljas hela med ett glas vatten eftersom det verksamma ämnet smakar illa.

  • Vid svampinfektioner i huden är en vanlig dos 150 milligram 1 gång per vecka. Behandlingen kan behöva pågå i upp till 6 veckor.
  •  Man kan behöva ta upp till 400 milligram per dag och behandlingen behöver ofta pågå i flera veckor.

Dosen till barn beror på barnets vikt och på var infektionen sitter.

Hur effektivt är Diflucan?

Flukonazol, den aktiva ingrediensen som är inkluderad i anti svamp-tabletter för vaginal svampinfektion, eliminerar svampen som ansvarar för infektioner redan efter den första dosen.

Då endast en liten dos av behandlingen räcker för att bota den vaginala svampinfektion så finns det en väldigt liten risk för möjlig biverkningar.

Dessutom är detta oral behandling, till skillnad från andra antisvamp-lösningar, vilket utesluter att man behöver röra det infekterade området.

Vad bör man överväga om man vill beställa Diflucan receptfritt?

Läkemedlet med den aktiva substansen flukonazol kan användas av en stor del av de kvinnor som är över 18 år. Du bör också konsultera din läkare om ditt blod har låga nivåer av kalium, magnesium eller kalcium.

Varning för!

  • Vid användning av Diflucan får du äta och dricka allt.
  • Det rekommenderas inte att kombinera drogen och alkoholen.

En del som använder medicinen kan få till exempel ont i huvudet, hudutslag eller magbesvär som illamående, diarré och ont i magen. Om biverkningarna blir besvärliga ska man kontakta läkaren.

Beställa Flukonazol på nätet
Scroll to top