Köpa Ivermectin tabletter online

Köpa Ivermectin till bästa pris

Söker Ni efter var Ni kan köpa Ivermectin i Sverige? Då har Ni kommit till rätt plats! Ivermectin (handelsnamn: Stromectol) är ett brett spektrum antiparasitära tabletter som ofta används för att behandla parasitiska maskinfektioner hos människor. Det fungerar genom att förlama och döda parasiter som är skadliga för hälsan. Den har även visat sig ha antivirala och antiinflammatoriska egenskaper som ytterligare har utvidgat dess användningsområde. Gör din beställning nu!

Beställa Ivermectin utan recept på apoteket – en modern parasitbehandling

Ivermectin människa används för att behandla infektioner orsakade av vissa parasiter. Detta läkemedel erbjuder mycket effektiv behandling av många infektioner och är ett av de bästa drog. Det finns också som ett generisk piller. Generiska läkemedel kostar vanligtvis mindre än varumärkesversionen.

Ivermectin är känt under dessa handelsnamn i Sverige: Stromectol, Scatol, Mectizan, Quanox.

Köpa online

Det genomsnittliga detaljhandelspriset för Ivermectin i på vårt onlineapotek är 42.78 euro för 10 generiska tabletter. Var så god och rikta Er uppmärksamhet på att priser på tabletter i stora förpackningar är lägre än i fall när Ni beställer tabletter i små förpackningar.

Varför köpa Ivermectin från apotek på nätet:

 • Bästa tillgängliga pris;
 • En snabb och lyhörd tjänst som är utmärkt valuta för pengarna;
 • Effektiv, priseffektiv leverans.

Potensmedel-receptfritt.com är apoteket som gör det så smidigt som möjligt att köpa receptfria läkemedel till dig själv. Inga problem, du hittar allt du behöver hos oss. Och vi levererar dit du vill snabbt.

Vad är Ivermectin för människor?

Ivermectin mot parasiter ger miljontals människor bättre hälsa. Parasiter fungerar toxisk då de är främmande för vår kropp och kan göra skada på kroppen. Ivermectin människa är inte bara ett botemedel mot sjukdomar och dysfunktioner som orsakas av närvaron av parasiter i kroppen, men också en effektiv förebyggande åtgärd.

Således kan det vara användbart vid behandling av parasitinfektioner, såsom:

 • Onchocerciasis;
 • Strongyloidiasis;
 • lymfatisk Filariasis;
 • Scabies;
 • Löss;
 • Rosacea;
 • Parasitisk ögoninfektion.

Preparatet upptäcktes på 1970-talet och dess upphovsmän erhöll år 2015 Nobelpriset i medicin. Ivermectin är ett välkänt läkemedel som är godkänt mot parasiter av WHO, EMA och FDA, denna medicin används flitigt i låg- och medelinkomstländer för att behandla maskinfektioner.

På vårt apotek finns produkten i tablettform. Ivermectin kommer också som en kräm och en lotion du applicerar på din hud eller injektionsvätskor. Fördelar med tabletter jämfört med lokala och injektion terapier:

 • Ökad effektivitet;
 • enklare, snabbare och korrekt tillämpning (muntlig);
 • ingen hudirritation som vid aktuell terapi;
 • bra kompatibilitet.

Parasiter som infekterar människokroppen är ett verkligt hot, vilket bör undvikas så långt som möjligt. Därför är det värt att använda speciella preparat som renar kroppen från “oönskade gäster”, till exempel Ivermectin-tabletter.

Ivermectin för skabb

Skabb orsakas av kvalster och sprids oftast genom direktkontakt. Sjukdomen orsakar klåda, rodnad, hudknölar och blåsor. I avancerade fall bildas en skorvskorpa. Platserna är under armarna, mellan fingrarna och på magen. Hos kvinnor under brösten, hos män i området kring pungen och penis. Sjukdomen är farlig eftersom den är mycket smittsam och äventyrar andras hälsa om den inte behandlas i tid.

Skabb i Sverige sker behandling i första hand med oralt Ivermectin receptfritt. Med behandling med denna tablett upplever patienten en tydlig förbättring inom bara ett fåtal dagar genom att huden minskar sin irritation och att parasiten garanterat är död. Du kan få snabb behandling utan att behöva rådgöra med läkare först.

Ivermectin mot rosacea

Rosacea är ett kroniskt och inflammatoriskt tillstånd i huden som i regel drabbar vuxna över 30 års ålder. Studier visar att upp emot 10% av alla skandinaver lider av rosacea i en eller annan form. Symptomen vid rosacea är många och varierar från person till person. De flesta drabbas av mer eller mindre ihållande rodnad i ansiktet, flushing, små synliga blodkärl eller små akneliknande knottror i ansiktet (papler och pustler).

Ivermectin är förstahandsalternativ vid rosacea. Aktiva ingrediensen, har i studier visat sig ha såväl antiinflammatorisk som antiparasitär verkan. I första hand används kräm eller gel med detta ämne som smörjs in på huden. Behandlingarna verkar även ha en lugnande effekt på huden som minskar rodnad och svullnad. Om lokal behandling med krämer eller geler inte hjälper används ibland ett tillägg av behandling med Ivermectin-tabletter.

Ivermectin för hundar och katter

Hos djur, särskilt hundar och katter, används Ivermectin ofta för att behandla och förhindra hjärtmask och för att behandla öronmidd och vissa typer av skabb. I många fall är Ivermectins säkerhet direkt relaterad till den administrerade dosen.

När det används som läkemedel används Ivermectin typiskt i ett relativt lågt doseringsintervall baserat på djurets storlek. Tenderar högre doser att ha högre risker för komplikationer och potentiella biverkningar.

Ivermectin är ett möjligt läkemedel mot COVID-19

Mer nyligen har djupgående antivirala och antiinflammatoriska egenskaper hos Ivermectin identifierats. I COVID-19 specifikt visar studier att en av dess flera antivirala egenskaper är att den binder starkt till spikproteinet, vilket hindrar viruset från att komma in i cellen.

Även om studier har visat att det hämmar virusreplikation och verkar mot Sars Cov-2 i tester in vitro, det vill säga i laboratoriet, vetenskapliga bevis visar att för att läkemedlet ska vara effektivt är det nödvändigt att ta mycket höga doser.

Det vill säga detta innebär att intag av låga doser av läkemedlet inte har någon fördelaktig effekt mot koronaviruset. Å andra sidan tar mycket höga doser irreversibla hälsoskador. Därför anger Världshälsoorganisationen (WHO) inte användningen av Ivermectin för att bekämpa koronaviruset.

Hur mycket kostar Ivermectin piller?

När du köper Ivermectin bör du alltid ta hänsyn till hur många tabletter som behövs för en viss diagnos och patientens vikt. Dessa faktorer påverkar mängden läkemedel som behövs och priset.

PaketPrisPer pillerSavings
3mg × 30 piller€95.47€3.18€32.88
6mg × 30 piller€110.83€3.69€35.44
12mg × 30 piller€166.19€5.94€39.13

Hur fungerar Ivermectin?

Ivermectin människa tillhör en klass av läkemedel som kallas antiparasitiska läkemedel. Den aktiva ingrediensen är en halvsyntetisk förening härledd från en klass av föreningar som kallas avermektin. Strukturellt är dessa föreningar makrocykliska laktoner nära makrolider, antibiotika, men utan antibakteriell aktivitet.

Antiparasitiska stimulerar en överdriven frisättning av neurotransmittorer i parasiternas perifera nervsystem, vilket ökar cellmembranets permeabilitet för kloridjoner med hyperpolarisering av nerv- eller muskelcellen, vilket leder till förlamning och parasitens död.

Dosering och korrekt användning av Ivermectin-tabletter

Läkemedlet presenteras i doser om 3, 6 och 12 mg. Dosen av det antiparasitiska läkemedlet beror på typen av infektion och även på faktorer som din vikt och ålder.

Typisk dosering: 200 mcg / kg kroppsvikt tas som en dos. Enligt webbportalen FASS, det är alltid rekommenderat att börja med den lägre dosen på 3mg och arbeta dig uppåt till 12 mg i den händelse det skulle behövas. Tabletten tas tillsammans med ett glas vatten, föredragsvis runt samma tid varje dag.

Dosen kan tas när som helst under dagen, men ingen föda ska tas inom två timmar före eller efter administrering, eftersom det är okänt hur absorptionen påverkas av födointag. Hos barn under 6 år ska tabletterna krossas före nedsväljning.

Hur effektivt är Ivermectin?

Alternativet för oral behandling mot Ivermectin är särskilt lämpligt för synkron behandling av alla nära kontaktpersoner hos patienterna. De viktigaste mekanismerna syftar till att bli av med parasiter, men dessutom har patienten många andra fördelar:

 • stärka kroppens försvar;
 • minskning i intensiteten av inflammatoriska processer;
 • acceleration av återställande fenomen i vävnader;
 • normalisering av metabolism;
 • förbättring av levern och gallblåsan;
 • inaktivering av vissa bakterier och virus;
 • aktivering av matsmältningssystemet;
 • förbättrad aptit;
 • normalisering av blodantalet.

Behandlingen är enkel och mycket effektiv och kan ersätta den relativt besvärliga externa behandlingen, särskilt i svåra sociala förhållanden och hos äldre eller fysiskt handikappade patienter. Toxiciteten för Ivermectin är låg vid korrekt dosering. Det har getts i miljarder doser och har få biverkningar. Det är ett fantastiskt läkemedel.

Vad bör man överväga om man vill beställa Ivermectin på nätet?

Apotek online har visat sig vara en bransch i framfart. När du besöker ett apotek på nätet får du därför alltid bättre priser, snabba leveranser och ett bredare utbud.

Många webbplats erbjuder att köpa Ivermectin utan recept på internet. På vår apotek hittar du det bästa priset, en pålitlig leverantör och en pålitlig tillverkare.

Fördelar med att köpa Ivermectin från vårt apotek online:

 • Lägsta prisgaranti
 • Exceptionell kundservice
 • Prisvärt svenskt internetapotek
 • Policy för säker kundservice
 • 100 % säkra transaktioner – SSL-kryptering
 • Betalning genom PayPal, MasterCard, Visa.

Vårt onlineapotek är en av de ledande leverantörerna av sjukvårdslösningar i Sverige. Du har nu möjlighet att beställa den medicin du behöver via ett nätapotek med några enkla tryck på din mobiltelefon. På vår webbplats hittar du alltid ett receptfritt läkemedel med ett brett spektrum av aktivitet.

Köpa Ivermectin tabletter online
Scroll to top