Beställa Dapoxetine till bästa pris

priligyDu är med Priligy är äntligen ett effektivt sätt att män i sängen längre.  Preparatet används för att behandla PE (för tidig utlösning). Priligy ökar serotoninnivåerna för att förbättra patientkontrollen över utlösningen. Serotonin tabletter kan tillämpas inte bara på män med diagnosen för tidig utlösning, men även de män som bara vill variera sitt sexliv.

Priligy för att bli av för tidig utlösning

När du köper Priligy, måste det vara något problem när det gäller din hälsa. Preparatet används för behandling och förebyggande av prematur ejakulation (för snabb utlösning) Den huvudsakliga aktiva substansen är Dapoxetine.

Köpa online

Preparatet tillhör en klass av selektiva serotoninåterupptagshämmare (SSRI). Denna kortverkande inhibitor används för att behandla tidig utlösning hos män.

Tidig klimax är vanligare hos män. Fortfarande en del män inte kan kontrollera utlösningen och håller längre. Den genomsnittliga tiden till utlösning i en frisk människa är 6-7 minuter. Män med prematur ejakulation pågå oftast inte längre som 1,8 minuter. Det gör det omöjligt normal sexuell handling. Många män med PE utlösning innan eller strax efter penetration.

Priligy blockerar en kemisk budbärare i kroppen som är ansvarig för utlösning. Genom att blockera toppen kommer att försenas i enlighet därmed.

Med 90 tabletter Priligy 60 mg kan du spara på priset. Ca 114 EUR för 90 piller, motsvarande endast cirka 1.27 EUR per tablett.

Hur fungerar Priligy?

Aktiv substans Dapoxetin är en så kallad selektiv serotoninåterupptagshämmare (SSRI) som stoppar återupptaget av serotonin i kroppen neuroceller. Genom att hämma återupptaget av serotonin hjälper preparatet män att få bättre kontroll över sin utlösning.

Det innebär att tillståndet av upphetsning under samlag varar längre. Den ökade nivåer av obunden serotonin i cerebrospinalvätskan leder till att utlösningen kan fördröjas. Återupptaget av serotonin är nämligen nödvändigt för att mannen ska uppleva en orgasm med utlösning.

Dosering och korrekt användning av Priligy

Preparatet kommer i två olika doseringar: 30 mg, 60 mg och 90 mg.  Ifall resultaten från den lägre dosen är otillräckliga och det inte finns några medicinska anledningar till att undvika en högre dos.

1 tablett, innehåller 60 mg Dapoxetine, en optimal dos för att öka varaktigheten av samlag. Pillret tas 1-3 timmar före sexuell aktivitet och motverkar en för tidig utlösning. Tabletten kan tas vid måltid och på tom mage. Observera att läkemedlet inte skall tas mer än en gång inom en 24-timmarsperiod.

Hur effektivt är Priligy?

Läkemedlet är en modern unik medicinering med fler vinster än andra droger: den skapades för att hantera ett specifikt problem och är effektiva när de används efter behov och regelbundet.

Preparatet är framgångsrikt för att behandla män som upplever för tidig utlösning. Aktiv substans minskar den emotionella stressen, minskar kännsigheten hos nervändarna i ollonet och hjälper män att slappna av under samlag, vilket kan förlänga varaktigheten 3-4 gånger.

Män bör ta hänsyn till den andra fördelen med denna medicin: den har förebyggande egenskaper vilket innebär att en långvarig användning av Priligy (under 6-12 t månader) tillåter män avsevärt förbättra kvaliteten på deras sexliv.

Vad bör man överväga om man vill beställa Priligy receptfritt?

Kontraindikationer är hjärtsjukdom, lever, njursvikt. Depression, psykisk sjukdom, epilepsi kräver försiktig utnämning av preparatet.

Varning för!

  • Undvik uttorkning.
  • Begränsa dig själv i alkohol om du använder Priligy.
  • Läkemedlet ska inte användas av gravida / ammande kvinnor eller barn såväl.

De vanligaste biverkningarna är snabb och oregelbunden puls, tremor, ångest, dimsyn, kräkningar, feber, diarrhoeia, etc. En mycket allvarlig allergisk reaktion inträffar sällan.