Köp Spedra (Avanafil) billigt på nätet

avanafil spedra

Spedra är ett läkemedel som används för behandling av impotens (erektil dysfunktion) hos vuxna män. Dess effekt uppnås genom den aktiva substansen Avanafil, som finns i tablettform. Spedra är nämligen en mycket snabbverkande potensmedel och många kommer att märka effekt redan efter 20 minuter, om Spedra konsumeras på fastande mage, enligt ordination.

Beställ Spedra i Sverige för moderna behandling av impotens

Spedra används för erektil dysfunktion eller oförmåga att upprätthålla erektion tillräcklig för tillfredsställande sexuell aktivitet.

Spedra ingår i samma läkemedelsgrupp (PDE5-hämmare) men är en helt ny substans med unika egenskaper. Förutom farmakologiska och kliniska skillnader är dessutom kostnaden för Spedra (Avanafil) lägre än för andra originalläkemedel inom samma grupp.

Köpa online

Om du vill köpa Spedra 100 mg från oss, så kan du vara säker på att vi erbjuder dig det bästa priset på den här potensbehandlingen. Med 60 tabletter Spedra 100 mg kan du också spara på priset. Ca 244 EUR för 60 piller, motsvarande endast cirka  4.07 EUR per tablett.

Hur fungerar Spedra?

När mannen blir upphetsad frigörs cykliskt guanosinmonofosfat (cGMP), en signalsubstans som ser till så att blodkärlen i penis slappnar av och vidgas. Detta gör att blodflödet till penis kan öka och dess svällkroppar fyllas med blod, vilket leder till en erektion.

Problemet vid erektil dysfunktion (impotens) av fysisk art är att en annan signalsubstans, fosfodiesteras typ 5 (PDE5) bryter ner cGMP. Den aktiva substansen Avanafil, tillhör en grupp av PDE5-hämmare. Det innebär att läkemedlet förhindrar PDE5 från att bryta ner cGMP, vilket gör att en erektion kan uppnås och bibehållas.

Dosering och korrekt användning av Spedra

Finns i doserna 50mg, 100mg och 200mg. Du bör ta läkemedlet tillsammans med vatten. Eftersom tillförlitliga studier på Spedras effekt efter konsumtion av livsmedel, är rekommendationen att läkemedlet tas på fastande mage. Fet mat kan i vissa fall försämra upptaget av den aktiva ingrediensen. Denna behandling ska tas då du behöver den, ca 20 minuter innan kön.  Det rekommenderas inte ta mer än en tablett per dygn (24 timmar).

Hur effektivt är Spedra?

Detta läkemedel finns till försäljning sedan 2014 i Sverige. Spedra fungerar så väl som andra läkemedel för behandling av manlig sexuell dysfunktion, men det har några viktiga skillnader också.

  • För det första, Spedra hjälper uppnå erektion bara  20 minuter efter användning.
  • För det andra, Spedra orsakar mycket mindre biverkningar än andra behandlingar för ED tabletter.
  • Ett av de snabbast verkande potenspiller på marknaden, effekt i upp till 6 timmar.
  • Färre biverkningar än andra potensmedel, påverkar inte hörsel eller syn till skillnad från andra potenspiller.

Vad bör man överväga om man vill beställa Spedra utan recept?

Vid vissa sjukdomar är användningen av Spedra generellt uteslutet. Detta inkluderar permanent högt eller lågt blodtryck, allvarlig lever- eller njurdysfunktion, kärlkramp, en hjärtmuskelsjukdom och ett flertal särskilda, delvis ärftliga, retinala sjukdomar och sjukdomar i synnerven.

Varning för!

  • De som använder dessa läkemedel bör vid samtidig användning av Spedra se till så att det går åtminstone 48 timmar mellan doserna och låta bli att äta den högsta tillåtna dosen.
  • Alkohol kan i samband med Spedra orsaka ett plötsligt blodtrycksfall, därför rekommenderas inte samtidigt intag av dessa.

Biverkningar: Upptagen mage, ansiktsspolning och huvudvärk.

Enligt Socialstyrelsen använder ca 160 000 män årligen PDE5-hämmare i Sverige i dag. Värdet att ha olika behandlingsalternativ att tillgå är stort då många av dessa män fått prova sig fram bland de olika läkemedlen inom gruppen, innan de hittat det som passar dem bäst.

Köp Spedra billigt på nätet
Scroll to top